English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL
Twitter
Info Wie zijn wij


 

 

 

 

 

Bibi, Inez, Cor en Manja Bloemink


Wie zijn wij

LIVING IN GREECE is een Nederlands familiebedrijf dat zich gepassioneerd bezig houdt met het ontwikkelen van kleinschalige projecten en bemiddeling bij aan en verkoop van huizen in Griekenland voornamelijk op Corfu, Kreta en de Peloponnesos.

Op Corfu zijn wij actief vooral in de plaatsen Gouvia en Dasia.

Op Kreta zijn wij actief in de provincie Rethymno speciaal in de plaatsen Agia Triada en Plakias.

In de Peloponnesos zijn wij actief in en rond de plaatsen Koroni, Finikounda, Methoni, Giovola, Pylos, Ag. Nikolaos en Stoupa.

Corfu
In Kato Korakiana, 20 minuten van Corfu stad en de luchthaven, worden in een groene omgeving met olijfbomen, 6 vrijstaande villa's gebouwd op zeer ruime kavels. Iedere villa heeft een onbeperkt zeezicht en ruimte voor een zwembad.
Deze villa's zijn zeer interessant als investering.

In samenwerking met de project ontwikkelaar bieden wij u, alleen op dit project, een gegarandeerde huuropbrengst van 4 -5 % per jaar van het totaal geïnvesteerde vermogen.

Bij het plaatsje Poulades is een project in ontwikkeling (Theo's place) waarvan nog slechts 1 villa te koop is. De overige zijn in no time verkocht. Op Corfu bieden wij alleen grondstukken te koop aan in combinatie met een nog te bouwen villa.

De bouwvoorschriften op Corfu zijn zeer stringent en het is onmogelijk om een huis of villa te bouwen die niet aan deze wetten voldoet.

Wij werken dan ook samen met een zeer gerenommeerd bouwbedrijf die begrijpt hoe deze voorschriften werken. Op meerdere percelen is dan ook al een bouwvergunning verleend. Mocht u beslissen tot aankoop dan neemt de procedure van koop tot betrekking van uw droomhuis niet meer dan 10 maanden in beslag.

Zij werken dan ook met hoge standaard normen en afspraak is hier ook afspraak.

Wilt u een luxe villa, een echt Grieks huis, een traditioneel Grieks huis, een natuurstenen huis, een appartement of bouwgrond in Griekenland; LIVING IN GREECE heeft wat u zoekt.

Peloponnesos
In het gebied Peloponnesos of ook wel Peloponnesos bij het pittoreske plaatsje Koroni, hebben wij momenteel een project van design villa's in voorbereiding. Dit project bestaat uit onder architectuur gebouwde villa's welke qua ontwerp en design tot de top behoren.

De villa's liggen op steenworp afstand van het historische plaatsje Koroni en de zee. Op slechts 25 km. afstand worden meerder golfbanen aangelegd. Door de ontwikkelingen in dit gebied is het, ook als belegging, zeer interessant om juist nu een villa of een Grieks huis te kopen.

LIVING IN GREECE werkt altijd samen met een team van experts bestaande uit een architect, designer, bouwbedrijf, vertaler, accountant, juristen en notarissen.

Samen met hen vormen we een hecht team dat door middel van korte communicatielijnen en een prettige werksfeer, u op een adequate wijze kan begeleiden met de aankoop van uw tweede huis in Griekenland, villa of bouwgrond onder de Griekse zon. Deze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat u niet alleen de beste "deal" krijgt, maar ook een perfecte pre en aftersale door toppers in hun vakgebied en de absolute zekerheid dat alles volgens de regels verloopt.

Wilt u na aanleiding van deze site meer informatie of eens een aantal Griekse huizen, villa's c.q. grondstukken op Corfu, Kreta of in de Peloponnesos komen bezichtigen dan ontvangen wij u graag ter plaatse en zullen u geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen rondleiden.

Op onze site staat een samenvatting van het aanbod in ons werkgebied. Hebt u specifieke wensen welke u niet terug vind op deze site neem dan eens contact met ons op!